DOLAR 32,3197 0.2%
EURO 35,1243 -0.03%
ALTIN 2.291,110,61
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALTIN FOTOĞRAFÇI: CESUR CİVELEK

ABONE OL
Ocak 4, 2021 12:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirinden farklı ve güzel eserleriyle modern fotoğrafçılığın zirvesine parlayarak giden bir sanatçıdır Cesur Civelek. 25 Eylül 1993 yılında İstanbul’da doğan fotoğrafçı, eğitim hayatını Grafik Tasarım bölümü ile sonlandırmıştır. 2 senelik bir benliğini bulma uğraşının ardından, hayatı bir fotoğraf makinesi ile binlerce karenin içerisinde yaşama zevki onu bu serüvene başlatmıştır. Fotoğrafçılık dünyasında kendini bulan Civelek, son 5 yıldır aktif olarak Moda Fotoğrafçılığı ve Görsel Dil konularında çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.

 

YERLİ VE YABANCI BİRÇOK MARKA İLE HARİKA İŞLER ÇIKARDI!

Ortaya koyduğu işlerle günümüzün sivrilen fotoğraf sanatçılarından biri olan Cesur Civelek, yerli ve yabancı birçok marka ve model ile birbirinden güzel iş birliklerine imza atmıştır. Fotoğraflarının her bir noktasında bambaşka detayların gözünüze çarptığını görebilirsiniz.

 

 

Sanatçının bugüne kadar çalıştığı Nike, Mercedes Benz, Adidas, Les Benjamins, Galatasaray ve adını sıkça duyduğumuz birçok marka ile ortaya koyduğu yüzlerce eseri bulunmaktadır. Ayrıca müzik dünyasının son günlerde oldukça parlayan yıldızları Ezhel, Tepki, Ben Fero, Bugy, Dj Artz gibi isimleri kadrajına alarak da birbirinden güzel işler çıkarmıştır. Sosyal medyanın gücünü de kamerasına yansıtan sanatçı, ünlü fenomen Berkcan gibi isimlerle de çalışmalar yapmıştır.

 

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN İKİLİ: CESXCOMMERCIAL ve TEPKİ

Cesur Civelek, sosyal medyada sanatıyla öne çıkan adı ile cesxcommercial, geçtiğimiz günlerde ünlü Rap sanatçısı Tepki ile klip çekimlerinde bir araya gelerek bu efsane karenin oluşumunu sağlamıştır. Herkes bir fotoğraf makinesine sahip olabilir ve hatta herkes yüzlerce, binlerce fotoğraf çekebilir. Ancak kabul etmek gerekir ki güzel fotoğraf çekebilmek, anı anda yakalayıp ölümsüzleştirmek sadece profesyonellerin hakim olabileceği bir sanattır. Bu fotoğraf karesi hayat ve ölüm arasındaki o kısacık anda yakalanmış, etkileyici bir sanat eseridir.

 

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFLARIYLA FARK YARATIYOR

500’ü aşkın paylaşımın bulunduğu “cesxcommercial” adlı instagram hesabı, Cesur Civelek’in adeta fotoğraf galerisi haline gelmiş bulunmakta. Birbirinden güzel anların, oluşumların, konseptlerin bulunduğu instagram sayfası, binlerce takipçisiyle fark yaratıyor. Alışılmışın dışında konseptleri ile başarıyı yakalayan fotoğrafçı, yayınladığı her fotoğraf karesi ile bizleri sosyal medyada büyülemekten geri kalmıyor. Ayrıca artık hayatımızın ayrılmaz birer parçası olan, isimlerini gün içerisinde sürekli duyduğumuz markaların sanata dönüşümünü gözlemleme fırsatına erişmek istiyorsanız “cesxcommercial” hesabını mutlaka incelemelisiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.