DOLAR 32,5742 0.28%
EURO 34,7022 -0.2%
ALTIN 2.503,540,78
BITCOIN 20197420,79%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Ali Koç Fenerbahçe taraftarını Türk Telekom stadına uğurladı

Ali Koç Fenerbahçe taraftarını Türk Telekom stadına uğurladı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Fenerbahçe derbisine saatler kala sarı lacivertli taraftarlar kendilerine tahsis edilen otobüslerle Türk Telekom Stadı’na doğru hareket ederken Ali Koç, yüzlerce taraftarı uğurladı.

Süper Lig’in 6’ncı haftasında oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe derbisini tribünden takip edecek olan sarı-lacivertli taraftarları taşıyan otobüsler, maçın oynanacağı Türk Telekom Stadyumu’na hareket etti.

Ülker Stadyumu önünde toplanan taraftarlar, bilet kontrolleri ve üst aramaları yapıldıktan sonra kulüp tarafından yapılan organizasyonla getirilen otobüslere bindi ve saat 16.00’da stadyuma hareket etti.

Toplam 35 otobüsle maçın oynanacağı Türk Telekom Stadyumu’na doğru yola çıkan taraftarlar, güvenlik önlemleri eşliğinde stada gidiyor.

Ali Koç taraftarları uğurladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da Ülker Stadyumu önüne geldi. Başkan Koç, tek tek otobüsleri gezerek taraftarları stada uğurladı.

Derbide yaklaşık 2 bin Fenerbahçe taraftarı, deplasman tribününde takımlarını destekleyecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.