DOLAR 32,5674 0.03%
EURO 34,9047 0.03%
ALTIN 2.429,63-0,01
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanında Uzman Estetik Cerrahlar ile Mersin Burun Ameliyatı

Alanında Uzman Estetik Cerrahlar ile Mersin Burun Ameliyatı

ABONE OL
Nisan 26, 2023 13:56
Alanında Uzman Estetik Cerrahlar ile Mersin Burun Ameliyatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda bilimin ve teknolojinin ileri derecede kendini geliştirmesiyle tıp alanında da sağlıklı yaşam ve görünüm adına birçok gelişmeler yaşanmaktadır. Özellikle estetik cerrahi alanındaki ilerlemeler sayesinde birçok rahatsız edici görüntülerin basit yollarla ve kolay uygulamalarla uzman ellerde düzeltilmesi sağlık alanında yapılan en iyi gelişmelerdir. En sık tercih edilen burun estetiklerinden piezo burun estetiği, rinoplasti burun estetiği, burun ucu estetiği, revizyon burun ameliyatı gibi ameliyatlar Mersin estetik doktorları tarafından en sık yapılan estetik ameliyatlardır. Ayrıca meme estetiği, vücut estetiği, yüz estetiği, özel estetik gibi estetik cerrahi operasyonları Plastik cerrahide en sık tercih edilen uygulamalardandır.

Estetik Cerrahi ve Plastik Cerrahi Yüz Estetiği Mersin

Güzel görünmek her erkek ve kadının önceliklerindendir. Özellikle bayanlarda kaş kaldırma, Hollywood yanağı estetiği, kulak estetiği, dudak kaldırma, göz kapağı estetiği, çene estetiği, yağ enjeksiyonu gibi birçok estetik cerrahi müdahaleler Mersin plastik cerrah Operatör Doktor Necmettin Tütüncü’nün ilgi alanlarındandır. Ayrıca obeziteye bağlı olarak obezite cerrahisi sonrası estetik, annelik estetiği, düğün öncesi estetikleri gibi hassas estetikler de uzman cerrahımızın ilgi alanlarından olup, Birçok estetik ve plastik rekonstrüktif uygulamalarını üstün başarıyla gerçekleştirmektedir. Tüm estetik uygulamaları ve tavsiyeler için necmettintutuncu adresini ziyaret ederek detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Ameliyatsız Estetikler Cerrahi Uzmanı Mersin

1977 yılı Trabzon doğumlu operatör Doktor Necmettin Tütüncü tıp alanındaki eğitimleri ve çalışmalarıyla adından sıkça bahsedilen ve estetik alanında tercih edilen uzman cerrahlardan biridir. Bugün halen Mersin VM Medical Park Hastanesi’nde hastalarına hizmet veren cerrahımız ameliyatsız estetikler konusunda ilgi alanı olduğu için birçok eğitim ve seminerlere katılarak, yurtiçi ve yurtdışında akademik makaleler yayınlamıştır. Müşterilerin problemleri ve taleplerini başarılı bir şekilde sağlayabilmektedir. Ameliyatsız estetiklerden botoks, dolgu uygulamaları, iple askı uygulamaları, PRP tedavisi, mezoterapi somon DNA aşısı, H100 gençlik aşısı, Fibroplast tedavisi, kök hücre enjeksiyonlarında kendini geliştirmiş ve başarı elde etmiş uzman cerrahlarımızdandır. Operatör Doktor Necmettin Tütüncü hakkında ve yaptığı tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgi almak için necmettintutuncu adresini ziyaret ederek randevu alabilirsiniz.

Mersin Estetik ve Plastik Cerrahi İlgi Alanları

Doğumsal nedenlerle ya da sonradan oluşmuş fonksiyon bozukluklarından kaynaklı olarak şekil bozukluklarının düzeltilmesi işlemi estetik cerrahi alanının ilgi alanlarındandır. Aynı zamanda sağlıkla ilgili problemlerde plastik cerrahi uygulamaları sağlık açısından oldukça yararlıdır, bu yüzden alanında uzman olan doktorları tercih etmek daima iyi bir karar olacaktır. Estetik cerrahi alanlarından burun estetiği, meme estetiği, vücut estetiği, özel estetik uygulamaları estetik cerrahinin ilgi alanlarındandır. Üstelik ameliyatsız estetiklerde isteğe bağlı olarak botoks, dolgu uygulamaları, ipli askı uygulamaları, PRP tedavisi, somon DNA aşısı, gençli aşısı, mikroplast tedavisi, kök hücre enjeksiyonu gibi ameliyatsız estetiklerde en sık tercih edilen estetik cerrahi operasyonlarıdır. Necmettintutuncu Estetik ve plastik cerrahi Mersin cerrahları da bu konuda uzman ve profesyonel olarak hizmet vermektedirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.