DOLAR 32,3358 0.16%
EURO 35,1885 -0.01%
ALTIN 2.241,12-0,09
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Siyaset
  • Akşener’in Aytun Çıray’ı başdanışmanı olarak atamasına Müsavat Dervişoğlu’ndan tepki: O makam, o kişiye az gelir

Akşener’in Aytun Çıray’ı başdanışmanı olarak atamasına Müsavat Dervişoğlu’ndan tepki: O makam, o kişiye az gelir

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kongre sonrası parti yönetimine eleştiriler yönelten İzmir Milletvekili Çıray ile görüştü. Görüşmenin ardından Çıray, Genel Başkan siyasi başdanışmanı olarak atandı.

“BUNCA TECRÜBEYİ GÖZÜMDEN SAPANLA VURULMAK İÇİN YAŞAMADIM”

Bu atamaya ilk tepki İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu‘ndan geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan Dervişoğlu, “Bir ince satış var lakin malı ve taciri ifşa etmeden önce, ince ince düşünmemiz gerekiyor. Acelemiz yok yani!… Hiç kimse beni öfkeyle laf söylemeye ve kontrolsüz adımlar atmaya zorlamasın. Bunca tecrübeyi, gözümden sapanla vurulmak için yaşamadım. Sadece bilinsin istedim” ifadelerini kullandı.

“ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM”

Dervişoğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda ismini vermeden, “Parti politikalarını bu denli istiskal ve parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir. Önünü açmak lazım! Sabah ola hayrola… Yarın başka önermelerim de olacak!” dedi.

Müsavat Dervişoğlu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.