DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20803442,61%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’li vekilin aşı tepkisi gündem oldu, yazdıklarını silmek zorunda kaldı
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • AKP’li vekilin aşı tepkisi gündem oldu, yazdıklarını silmek zorunda kaldı

AKP’li vekilin aşı tepkisi gündem oldu, yazdıklarını silmek zorunda kaldı

ABONE OL
Ağustos 15, 2021 10:55
AKP’li vekilin aşı tepkisi gündem oldu, yazdıklarını silmek zorunda kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’nin bürokrasi kökenli milletvekillerinden biri olan eski büyükelçi Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız yaptığı bir paylaşımdan sonra sosyal medya kullanıcılarının sert tepkisine maruz kaldı.


Dün sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’da aşı yaptırmayanları ve aşıya karşı çıkanları hedef alan Yıldız, “Aşı yaptırmayıp, başkalarını hayatını tehlikeye atanlara daha fazla hoşgörü gösterilemez. Kanunla zorunlu yapılmalı, yaptırım uygulanmalı. En başta sağlık çalışanlarına ve okula gidemeyen çocuklarımıza haksızlık. Aşı yaptırmayanlarla görüşmeyeceğim, isteklerine yardımcı olmayacağım”  paylaşımında bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları Yıldız’a kendisinin milletvekili olduğunu hatırlattı, vatandaşların sorunları ile ilgilenmek ve onları çözmekle görevlendirildiğini söyledi. Kısa süre sonra aynı sosyal ağda bu kez ‘Ahmet Yıldız özür dile’ başlığı ile bir sayfa oluşturuldu. Bu sayfaya kısa süre içinde 24 bin tepki dolu paylaşım yazıldı.  Sayfa sosyal medya kullanıcılarının ‘Trend Topic’ olarak andığı en popüler başlıklar arasına girdi. Başlığın en fazla etkileşim alan 5 sayfadan biri olduğu gözlendi. Tepkiler ardından Yıldız bir açıklama yapmadan paylaşımını sildi.

Diğer yandan Denizli’de yaklaşık 10 gündür partisinin ilçe teşkilatlarını ve vatandaşları ziyaret eden Yıldız’ın maske ve mesafe kuralına dikkat etmediği görüldü. Yıldız’ın kalabalık ortamlarda maskesiz toplantılar yaptığı fotoğrafları kendi sayfasında yayınlandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.