DOLAR 32,5332 0.22%
EURO 34,7443 0.03%
ALTIN 2.491,601,21
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’li eski belediye başkanı hayatını kaybetti

AKP’li eski belediye başkanı hayatını kaybetti

ABONE OL
Eylül 8, 2021 11:14
AKP’li eski belediye başkanı hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyin tümörü nedeniyle bir süredir tedavi gören Balıkesir Büyükşehir Kurucu Belediye Başkanı ve DEVA Partisi kurucu üyelerinden Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti.

Uğur’un çocukları tarafından yapılan sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, cenaze namazının 9 Eylül Perşembe günü, Balıkesir Zağnos Paşa Cami’nde öğlen namazına müteakip kılınacağı belirtildi.

Uğur, bir dönem ağlayarak görevinden istifa etmiş ve bu olay uzun süre kamuoyunda konuşulmuştu.

Uğur’un vefat haberini DEVA Partisi şu paylaşımla duyurdu:

* Genel Merkez Kurucular Kurulu üyemiz Sn. Ahmet Edip Uğur’un vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Partimizin, tüm sevenlerinin ve kıymetli ailesinin başı sağolsun.
CHP İzmir miletvekili Tuncay Özkan ise, “İstifasını ağlayarak açıklayan dönemin AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti. Ondan geriye AKP düzenini anlattığı bu sözler kaldı; -Seçimle gelen emirle gider -İstifam için ailemi tehdit ettiler” paylaşımında bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Balıkesir Büyükşehir Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un hayatını kaybetmesi ile ilgili, bir paylaşımda bulundu. Babacan, “Partimizin kurucularından kıymetli yol arkadaşım, Balıkesir Büyükşehir Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vefatını üzüntüyle öğrendim. Ailesinin, sevenlerinin, çok sevdiği Balıkesir’in ve hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.