DOLAR 32,3432 0.18%
EURO 35,0828 -0.3%
ALTIN 2.238,79-0,20
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Partili Özdağ’dan, Rıza Zarraf yorumu

ABONE OL
Şubat 22, 2021 11:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RADİKAL – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’da kanser tarama merkezi açılışında soruları cevapladı. Bir soru üzerine, Miami’de tutuklanan Rıza Zarraf ile ilgili bilgi sahibi olmadığını dile getiren Özdağ, “Bu konu ile ilgili bir şey söylemek istemem. Suçlu olanlar cezasını çeksin. Ben o konuya vakıf değilim. Hukuk herkese dokunur. Hukuk Ahmet, Mehmet demez, Hasan, Hüseyin demez, etnik demez, sıfat demez, statü de demez. Herkese dokunur” dedi.

’MİLLETVEKİLİNİN KÜRSÜ DOKUNULMAZLIĞI DEVAM EDECEK’

Dokunulmazlık tartışmaları üzerine konuşan Özdağ, MHP ile CHP’yi birlikte hareket etmeye davet etti. Özdağ, “Şu an 121 milletvekilinin 522 fezlekesi var. Anayasa’da geçici bir maddeyle, bir Anayasa değişikliğiyle tamamının dokunulmazlığını kaldırmak istiyoruz ve tamamı da yargıya gitsinler. Yargı ne derse o olsun. Yargıya gitmek demek, bir milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmış olması demek. Yasama faaliyetlerinden men olması demek değil. Yine yasama faaliyetlerini yapacak milletvekilleri. Aynı zamanda kürsü sorumsuzluğu devam edecek, kürsü dokunulmazlığı devam edecek. Sadece o konuda yargılanmış olacak. Beraat ederse o konudan beraat etmiş olacak. Ceza alırsa ceza almış olacak. Bununla ilgili CHP’yi de MHP’yi de bizimle beraber Anayasa değişikliğine davet ediyoruz” diye konuştu. (dha/Nermin UÇTU)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.