DOLAR 32,5988 0.34%
EURO 34,8262 0.2%
ALTIN 2.512,801,15
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Ahmet Hakan ‘Erdoğan evimize geldi beni sever’ diyen Adnan Oktar için bakın ne dedi!

Ahmet Hakan ‘Erdoğan evimize geldi beni sever’ diyen Adnan Oktar için bakın ne dedi!

ABONE OL
Eylül 19, 2019 06:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Adnan Oktar’ın yargılanması esnasında Adnan Oktar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili sözlerinin ‘palavra’ olduğunu yazdı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik 226 sanığın yargılandığı davada Adnan Oktar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri dikkat çekti. Oktar, ilk duruşmada “Tayyip Bey bizim evimize gelirdi.Tayyip Bey beni yakından tanır. Tayyip Bey beni sever” dedi.

Palavra olduğuna eminim

Bu ifadeleri Hürriyet yazarı Ahmet Hakan köşe yazısında değerlendirerek, “Adnan Oktar’ın bu söylediklerinin palavra olduğuna eminim. Çünkü bu tür atmasyonları, bu tür sallamaları, bu tür şişinmeleri pek sever Adnan Oktar” diye yazdı.

Erdoğan’ın kendisini sevdiğini söyleyen Oktar’ın 800 küsür yılla yargılandığına dikkat çeken yazar, “Ve ülkenin Cumhurbaşkanı… Yakından tanıyıp çok sevdiği bu adamı kurtaramamakta! Hınzırca gülümseyerek lafı şöyle bağlıyorum: Başka sözüm yok… Sanık sizin!” ifadelerine yer verdi.

Ahmet Hakan’ın yazısının tamamı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.