DOLAR 32,5332 0.24%
EURO 34,7633 0.08%
ALTIN 2.492,541,25
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ADATA 21. Yaş Gününü Sanal Bir Etkinlikle Kutluyor

ADATA 21. Yaş Gününü Sanal Bir Etkinlikle Kutluyor

Şirket yeni yaşını kullanıcılarıyla birlikte kutlamaya hazırlanırken en yeni ürünlerini de MERAVERSE’de tanıtmayı planlıyor

ABONE OL
Mayıs 11, 2022 12:16
ADATA 21. Yaş Gününü Sanal Bir Etkinlikle Kutluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

03.05.2022 – Yüksek performanslı DRAM modülleri, NAND flash bellekleri, mobil aksesuarlar ve oyuncu ekipmanları üreten ADATA, 21. yaşını kutlamak ve son teknoloji ADATA ve XPG ürünlerini tanıtmak amacıyla 2 sanal MERAVERSE etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. ADATA’nın dijital yaş günü kutlamaları başlarken yeni ürünlerin tanıtılacağı etkinlik ise önümüzdeki yaz gerçekleşecek.

Tüm Oyuncular MERAVERSE’e Davetli

ADATA CEO’su Simon Chen, konu hakkında yaptığı açıklamada, pandeminin birbirimizle etkileşime geçme şeklimizi değiştirdiğini ve yüz yüze görüşmeler ile çevrimiçi görüşmelerin artık geri dönülemez biçimde birbirinin parçası haline geldiğini belirtti. Chen sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu bağlamda biz de Geleceğin İnovasyonu”nu yaratma hedefimizin ve teknoloji aracılığıyla hayatı daha iyi kılma tutkumuzun adeta vücut bulmuş hali olarak sürükleyici bir deneyim sunan MERAVERSE’ü oluşturduk.“ MERAVERSE, zaman ve mesafe sınırlarının ötesine geçmek için yaratılmış sanal bir evren. ADATA, düzenleyeceği sanal sergiler aracılığıyla kullanıcılarına sürükleyici ve interaktif bir deneyim sunmayı hedefliyor.

İlk sanal etkinlik, ADATA’nın 21. yaş kutlamalarına denk gelen ADATA Günü’nde gerçekleşecek. Etkinlikte ziyaretçiler ADATA Doğum Günü Etkinlik Alanında oyunlar oynayıp büyük ödüller kazanma şansını yakalayacaklar. Ayrıca, ADATA ve XPG ürünlerinde özel pek çok indirimden de faydalanabilecekler. Kazanılabilecek ödüller arasında XPG XENIA laptoplar, ADATA depolama cihazları, sınırlı sayıda XPG Mera aksesuarları, Amazon hediye kartları ve çok daha fazlası var! Bunların yanında katılımcılar, detayları ilerleyen günlerde açıklanacak bir oyunda en yüksek skoru elde ederek ADATA’nın sınırlı sayıda üretilen 21. Yaş Günü DDR5 RAM modülünü kazanma şansını da yakalayacaklar.

XPG’nin marka temsilcisi MERA tarafından gerçekleştirilecek ikinci sanal etkinlikte ise, 3 boyutlu modeller ve animasyonlarla son teknoloji ADATA ve XPG ürünlerinin tanıtımı yapılacak. Ziyaretçiler, MERAVERSE’ün 720 derecelik görüş açısı sunan dünyası içerisinde özgürce dolaşabilecek ve ADATA ACE DRAM serisi gibi yeni ürünleri inceleyebilecekler. Düşük gecikmeli bu RAM ailesi, hem içerik üreticilerinin hem de hız aşırtma meraklılarının özel ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı.

Bunun yanı sıra etkinlikte, sırasıyla 7400MB/s ve 5000MB/s okuma ve yazma hızları sunan LEGEND 960 ve LEGEND 850 PCle4.0 SSD’ler de dâhil olmak üzere ADATA LEGEND Gen4 x4 serisi SSD modelleri de sergilenecek. Ayrıca ADATA’nın 21. Yaş Günü’ne özel sınırlı sayıda üretilen ACE DDR5 6400 RAM ve LEGEND 850 SSD modelleri de sanal vitrine çıkacak. Alman desen tasarımcısı Mister Fred’in canlı ve renkli çizimlerini taşıyan iki üründen de yalnızca 500’er adet üretilecek.

Hemen Katılın!

MERAVERSE Sanal Etkinliği 1: ADATA Günü – 3 Mayıs 2022
MERAVERSE Sanal Etkinliği 2: ADATA & XPG Ürün Tanıtımı – 2022 Yazı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.