DOLAR 32,3147 0.19%
EURO 35,0640 -0.2%
ALTIN 2.276,77-0,02
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

6 yaşındaki Reşit motosiklet kazasında öldü

6 yaşındaki Reşit motosiklet kazasında öldü

ABONE OL
Ağustos 16, 2021 10:58
6 yaşındaki Reşit motosiklet kazasında öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, dün akşam saatlerinde Geneyik Mahallesi’nde meydana geldi. Akrabalarını ziyaret eden Ali Sever, beraberinde eşi Sevda ve oğlu Reşit Çınar Sever ile plakası öğrenilemeyen motosikleti ile eve dönmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, Ali Sever seyir halindeyken bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü kaybederek yol kenarındaki bir çiftlik evinin kapısına çarptı. Devrilen motosikletten yola savrulan Sever ailesinin fertleri, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Gaziantep Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Reşit Çınar Sever, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Ali ile eşi Sevda Sever ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan küçük Reşit Çınar’ın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsisinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.